4 manieren waarop iedereen Valentijn wil vieren

Valentijn vieren is niet alleen weg gelegd voor koppels. Het is juist heel leuk om je beste vriendin te laten zien hoeveel je om haar geeft. Daarom hier een lijstje met 5 manieren waarop iedereen wel Valentijn wilt vieren. Leuk voor koppels en voor vrijgezellen.

Volg een chocolade workshop

Volg samen een chocolade workshop. Je mag lekker kliederen met chocolade en hebt tijdens de activiteit veel lol. Dat super lekkere werkstuk waar je op heb lopen zwoegen mag daarna als beloning ook nog eens mee naar huis. En omdat jullie alle twee iets hebben gemaakt hoeft er niks gedeeld te worden.

12042676_689237184545816_3221546848447029071_n

Maak samen een maaltijd.

Dan bedoelen we natuurlijk niet de standaard vlees groenten en aardappelen maaltijd. Maar pak eens goed uit.  Verwen elkaar door een groot toetjes buffet in elkaar te zetten.  Een tafel met allerlei hapjes. Of maak de lekkerste taart ooit. Maakt niet uit wat, ga samen in de keuken staan en maak het gezellig. Dan kunnen jullie daarna samen heerlijk eten en tafelen.

food-960069_640

Chocolade fondue

Gezellig kletsen terwijl jullie van alles in de chocolade dopen. Je eigen overgoten chocolade spekken of vers fruit gehuld in een laagje van de beste chocolade… Dat is pas echt genieten!  Toch zin in wat meer romantiek ? Rijg onze marshmallows, spekken en andere lekkernijen aan een lange prikker en begin allebei aan een kant met het verorberen van deze chocolade verwennerijen!

m1myvj0wqs1u

Winterse picknick

Ga er samen op uit. En wel op een winterse picknick. Pak een extra warme deken voor op de grond. Stamppotje in de mand en warme koffie of chocolademelk toe. Is het iets te koud? Rol je picknickkleedje dan uit in de woonkamer.

picnic-348126_640

 

Hoe vier jij Valentijnsdag het liefste?